Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Myrskyklaani

 

Päällikkö

Nimi: Hopeatähti
Ikä: n. 4½ vuotias, elää toista elämäänsä.
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Hopeatähti on lempeä ja oikeudenmukainen päällikkö. Hopeatähti on mukava kaikille ja hän on ymmärtäväinen ja saattaa auttaa toistakin klaania hädässä. Pääasiassa Hopeatähti kumminkin noudattaa hyvin Soturilakia ja on uskollinen klaanilleen ja auttaa ilomielin muita. Hopeatähti suorastaan inhoaa ja pelkääkin hieman vettä, koska pentuna naaras tippui jokeen ja lähes hukkui. Hopeatähti on silti hyvä uimari, mutta jos joutuu veden varaan saattaa mennä shokkiin ja kaikki ympärillä unohtuu, samoin melko hyvä uimataito... Sadettakin Hopeatähti inhoaa eikä ole koskaan ulkona sateella. Hopeatähti osaa myös taistella todella hyvin, joten naarasta ei kannata aliarvioida.
Ulkonäkö: Hopeatähti on tummanharmaa, hiukan hopeanharmaakin naaras jolla on valkoinen vatsa ja valkoiset tassut. Hopeatähdellä on aika lyhyt turkki ja vihertävät silmät. Hopeatähti on solakka ja ketterä naaras, mutta lihaksiakin löytyy jonkin verran.
Muuta: Hopeatähti menetti äskettäin yhden elämänsä, koska oli vähällä hukkua joessa pelastaessaan Tuuliklaanin parantajaa, Tammisalamaa. (Hopeatähti osaa kyllä uida melko hyvin, mutta tuolla on pahahko vesipelko...)
Ropettaja: Sweety (YP)


Varapäällikkö

Nimi: Myrskykynsi
Ikä: n. 3½ vuotias
Sukupuoli: Uros
Luonne: Myrskykynsi on erittäin viisas ja ymmärtäväinen.Kolli on hyvä taistelemaan ja metsästämäänkin,vaikka tämä saattaakin vaikuttaa pelottomalta niin kyllä tätäkin kisulia välillä arvelluttaa tiukan paikan tullen. Myrskykynsi on myös melko kärsivällinen, mutta jos kiehuu pikkaisenkaan yli niin kolli ei olekkaan enää niin mukavaa seuraa! Myrskykynsi inhoaa mutaa, koska se tartuu tassuihin ja kynsiin kiinni. Tuo on hyvin klaanilleen omistautunut kissa, joka ei kuitenkaan epäröi tehdä tuttavuutta muiden kanssa. Myrskykynsi on myöskin armollinen ja oikeudenmukainen, eikä tuo satuta ketään ilman syytä. Kolli ei juuri koskaan puhu omista tunteistaan tai murheistaan ja kantaakin turhan usein harteillaan muiden huolia. Kolli ei ole koskaan ollut hirveä itkupilli tai raivoaja ja tuon ei olla melkeimpä koskaan nähty itevän tai tappavan ketään toista kissaa. Myrskykynnellä olisi tavoitteena edelleenkin kehittää itseään kaikessa soturille tärkeissä asioissa(esim.metsästys ja taisteleminen), vaikka tämä jo onkin soturi ja peräti varapäällikkö. Tuo ei haikaile johtajan paikkaa vaan kunnioittaa Hopeatähteä suuresti, mutta olisi tuo silti valmis ottamaan päällikön paikan milloin vain. Myrskykynsi ottaa aina vaaratilanteissa muut huomioon ennen itseään ja sellainen on jo monesti meinannut käydä kollin kohtaloksi. Sinisilmäinen kolli ei juurikaan ole ja valitettavasti Myrskykynsi osaa olla joskus vainoharhainen ja saattaa sen puolin ryhtyä vakoilijan hommiin totuutta selvittäessään. Loppujen lopuksi soturi on kuitenkin uskollinen ja mukava kissa tuntea, ja jos tuon ystävyyden saa sitä kannattaa arvostaa.
Ulkonäkö: Isokokoinen,vankkarakenteinen,tumma siniharmaa kolli jolla on vahvat jalat ja lyhyt sileä turkki.Myrskykynnen korvat ovat taisteluiden arpeuttamat ja silmät ovat suklaanruskeat.
Tässä kuva Myrskykynnestä: http://i56.tinypic.com/263y0rp.png
Muuta: Myrskykynsi ei taivu helposti juuri mihinkään,mutta on kyllä perso nais kauneudelle. Taikatassun mestari.
Ropettaja: Frutti


Parantaja

Nimi: SyysMyrsky
Ikä: 3 vuotta.
Sukupuoli: Naaras.
Luonne: Rauhallinen, kiperässäkin tilanteessa. Tosin naaras saattaa tulistua myös helposti, mutta ei nyt pienestä kiusaamisesta suutu. Naaraalla on kärsivällisyyttä, ja rohkeuttakin löytyy.. Veri tai haavat eivät häntä hätkäytä, siihen ollaan jo totuttu. SyysMyrskyä on helppo lähestyä, ja saat hänestä helposti uskollisen ja hyvän ystävän. Hän kuuntelee, ja auttaa sinua mielellään ongelmissasi. Naaras on lyhyesti sanottuna lempeä ja tarmokas luonteinen. Syysmyrsky on melko rento, eikä tiukka. SyysMyrsky on melko äidillinen, ja huolehtivainen kissaneiti.. Syysmyrsky tuntee myös helposti vastuuta, vaikka jos hän ei pysty pelastamaan jotakin kissaa.. Mutta hän toipuu siitä nopeasti, tai ainakin vaikuttaa toipuvan. Mutta ei hän koskaan pääse siitä vastuuntunnosta eroon.. Hän vain näyttelee vahvaa muille, etteivät muut huolestu hänestä liikaa.
Ulkonäkö: Vaalean punertavan ruskea aluskarva. Hieman vaaleamman punertava/kermanvärinen mahanalus, leuka ja hännänalus. Kastanjan ruskeita ja tummemman ruskeita laikkuja ja silmän ympärykset ovat naaraalla tumman ruskeat. Korvan päissä on pienet tupsut, niinkuin ilveksellä. Karva on puolipitkää, ja häntä on plyymimäinen, mutta tuuheampi. Rakenteeltaan naaras on erittäin siro, ja notkean näköinen. Silmät ovat hieman vinot, kuin Siamilaisella ja väriltään ne ovat harmaan vihertävät.
Muuta: Tuoksuu usein yrteille.. Eipä muuta sanottavaa ole.
Ropettaja: Valshe


Soturit

Nimi: Pihkaturkki
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Pihkaturkki on kiltti kollikissa ja ottaa muut huomioon. Pihkaturkki pitää pennuista ja yleensäkin tulee toimeen kaikkien kanssa. Pihkaturkki on uskollinen klaanilleen ja puolustaa sitä henkensäkin uhalla, vaikka kollilla onkin pari kissaystävää muista klaaneista. Pihkaturkki kumminkin on hyvä taistelemaan ja kollia ei kannata aliarvioida tuon "pienen koon" vuoksi. Pihkaturkki pitää myös yllättävän paljon vedestä ja ui joskus (kun on todella kuuma) joessa. Mutta sade onkin kollin turkilla asia erikseen...
Ulkonäkö: Pihkaturkki on tummanruskea, lyhytkarvainen kolli jonka väritys muistuttaa hitusen pihkaa. Pihkaturkki ei kuulu isoimpien ja lihaksikkaimpien kissojen joukkoon, vaan hän on aika normaalikokoinen. Silti tältä kollilta löytyy lihaksiakin ja nopeakin se on. Pihkaturkilla on rusehtavat silmät.
Muuta: Tiikeritassun mestari.
Ropettaja: Sweety

Nimi: Tiikerililja
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Räväkkä neito omaa rohkean ja sisukkaan luonteen, jollaista ei jokaiselta löydy. Erityisen poikamaisen karskin luonteen omaava soturi naaras on vaarallinen vastus rajujen taisteluiden yhteydessä. Mestarillinen soturi hallitsee kehoansa ja taistelee kaikin puolin täydellisesti, harvoista puitteista kärsien. Tiikerililja kätkee tunteensa vaieten ja tekee mielessään useita rankkojakin päätöksiä. Naaras tekee kaiken yksin, sillä ei tahdo olla vastuussa ystäviensä tai läheistensä hengestä. Tiikerililja syyttää itseään hyvin herkästi. Naaras on tavoitteellinen taistelija, joka treenaa kovasti päästäkseen tavoitteisiinsa käsiksi. Tiikerililja ei ole kuten toiset naaraat, tämä soturi ei katkenneesta kynnestä valita, tai likaisesta turkista itke, puolison hankinta ei ole tämän kissan tavoite.
Ulkonäkö: Oranssin taitteisen, lyhyen ja tiheän turkin omaava, naaras on hoikka, notkea ja solakka. Nartun muotoja myötäilee kauniit mustat, tiikerin raidat jotka tekevät neidistä todella omaperäisen ja uskomattoman ilmestyksen. Kellertävät silmät ovat, meripihkan kirkkaat. Kynnet ovat sirpit ja vaarallisen terävät ja huolellisesti teroitetut.
Muuta: Valkoapilan sisar, kaksikosta vanhempi. Kantaa yhä mukanaan suurta syyllisyyden tuntoa, sisarensa sokeutumisesta.
Ropettaja: Wohweli

Nimi: Kitkaturkki
Ikä: 11kk
Sukupuoli: Naaras
Luonne: (tulee myöhemmin)
Ulkonäkö: Hennon vaalean ruskea turkki, ja valkoiset tassut. Silmät meripihkan väriset. Turkki on tavallista lyhyttä turkkia hieman pidempi, mutta siitä ei ole haittaa.
Muuta: -
Ropettaja: Despina

Nimi: Lumikynsi
Ikä: 4 v.
Skp: Uros
Luonne: Lumikynsi on yleisesti ottaen rohkea, uskollinen ja melko hiljainen. Viihtyy yksikseen, muttei suinkaan välttele seuraa. Kunnioittaa Tähtiklaania ja päällikköään suuresti. Vaikka onkin hiljainen ja rauhallinen, osaa olla tarvittaessa tiukkakin ja noudattaa soturilakia aina ja ehdottomasti.
Ulkonäkö: Lähes täysin valkoinen, vankkarakenteinen kolli. Otsasta suoraan hännänpäähän menee koko selän peittävä musta juova. Takareisissä on melko epämääräisiä mustia läikkiä. Kuono Lumikynnellä on musta ja silmät ovat lylmän siniset.
Muuta: Kuutassun mestari
Ropettaja: Saphira

Nimi: Tuhkanaama
Ikä: 14kk
Skp: Naaras
Luonne: Hieman ujo ja arka, mutta osaa auttaa hädässä olevaa panikoimatta oli kuka tahansa (vaikka eri klaanista). Kuuntelee tarkkaan ettei mokaisi, mutta kuuntelee silti usein väärin. Ei oikein uskalla tehdä mitään klaanin sääntöjen vastaista.
Ulkonäkö: Tuhkan harmaat kasvot ja suon vihreät silmät. Hieman kellertävä väritys muualta ja kilpikonnakuvionen. Häntää voi joskus katsoa karvaiseksi kyyksi. Täysin harmaat tassut ja kaulassa on vähän valkoista.
Muuta: -
Ropettaja: mursumarsu

Nimi: Syystuuli
Ikä: 3-vuotta
Skp: Naaras
Luonne: Yleensä ystävällinen, mutta saattaa suuttuessaan olla todella äkkipikainen ja agresiivinen. Haluaa puolustaa klaaniaan jopa henkensä uhalla eikä haluaisi yleensä vetäytyä taistelusta, vaikka olisi pakko. Kunnioittaa syvästi päällikköään ja Tähtiklaania. Rakastaa pentuja.
Ulkonäkö: Oranssihtava naaras kissa, jolla on vihertävän rukehtavat silmät. Terävät kynnet ja hampaat. Selän päällä hieman tummempi raita, joka on "pystyuorassa" linjassa. Arpi vasemman puoleisessa lavassa.
Muuta: On rakastunut Lumikynteen... :D
Taito: Vikkelä naaras. Tuo on myös taitava taistelia, mutta kyllä tuo saa aina taisteluissa haavoja. Ei tietenkään voittamaton. Taitava kiipeilemään puissa.
Ropettaja: Sinitähti


Oppilaat

Nimi: TaikaTassu
Ikä: 6 kuukautta.
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Äkkipikainen ja ujo, sekä herkkä mutta tosipaikan tullen rohkea ja päättäväinen. Ei kannata pilkata...
Ulkonäkö: Vaaleanruskea turkki jossa on pieniä tummia laikkuja ja aika pienikokoinen. Vihreät silmät ja toinen korva on tumma. Tässä vielä kuva Taikatassusta:
http://i51.tinypic.com/fkci92.png

Muuta: Haaveilee johtajuudesta ja on nopea sekä melkoisen hyvä saalistaja ikäisekseen. Myrskykynnen oppilas.
Ropettaja: Täplis

Nimi: Tiikeritassu
Ikä: 6kk
Sukupuoli: Uros
luonne: Kiltti, ystävällinen ja jalo.
Ulkonäkö: Tiikeritassu on kullan värinen oppilas, jolla on mustan ja oranssin värisiä pilkkuja ja pienet sirot keltaiset silmät.
Muuta: Tiikeritassu uskoo taikuuteen. Pihkaturkin oppilas.
Ropettaja: Harugetsu

Nimi: Kuutassu
Ikä: 8 kk
Skp: Naaras
Klaani: Myrskyklaani
Arvo: Oppilas
Luonne: Usein ns. "sisar hento valkoinen", mutta oikeasti on todella räväkkä ja vähän riehakaskin. Yrittää olla naarasmainen ja onnistuukin siinä melko hyvin. Eli on kiltti ja kohtelias muille. Mutta se pimeä puoli voi tulla hyvin helposti esille, joten ei kannata aliarvioida tätä tyttöä.
Ulkonäkö: Lähes koko-valkea turkki, vähän hopeisia juovia selässä ja tuuheassa hännässä. Turkki on muuten lyhyttä, mikä ei kuitenkaan saa sitä näyttämään toispuoleiselta. Yhdistelmä on oikein hyvännäköinen. Silmät ovat luomoavan syvän siniset. Naaras on muutenkin hyvin kaunis. Todella terävät kynnet ja hampaat niin nuorelle naaraalle.
Muuta: Lumikynnen oppilas.
Ropettaja: Saphira


Pennut

Nimi: Kultapentu
Ikä: 4 kk
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Hieman ujo ja aika rauhallinen. On kuitenkin todella ystävällinen toisia kissoja kohtaan. Toivoo että isompana olisi hyvä metsästäjä.
Ulkonäkö: Kokonaan vaalean kerman värinen turkki, joka hohtaa auringon valossa kultaisena. Vaalean vihreät silmät.
Muuta: Kermakuonon pentu.
Ropettaja: Emppu


Nimi: Raitapentu
Ikä: 4 kk
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Todella itsevarma pikku kolli.
Ulkonäkö: Keltainen jolla on tumman keltaisia raitoja siellä täällä.
Muuta: Kermakuonon toinen pentu.
Ropettaja: Weera


Kuningattaret

Nimi: Kermakuono
Ikä: 2 ja ½ vuotta vanha
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Lempeä, mutta hiukan töykeä silti. Aika mukava kissa johon ystävystyy helposti. Kermakuono ei oikein pidä jos häntä määräillään, vaikkei melkein koskaan riitelekään. Pitää metsästä ja viihtyy enemmä metsissä. Yleensä on yksikseen mutta jos joku tulee niin ottaa mielellään tämän mukaansa. Nykyään kun nukkuu pentutarhassa, huolehtii pennuistaan ja puollustaa niitä vaikka hengellään.
Ulkonäkö: Va
alean kerman värinen kissa, jolla on keltaisen värisiä raitoja siellä täällä. Silmät ovat meripihkan väriset.
Muuta: Kermakuonolla on kaksi pentua.
Ropettaja: (entinen ropettaja erosi...)


Klaaninvanhimmat

Nimi: Valkoapila
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Hyvin herttainen ja lempeänpuolinen kissaneito, on erittäin avulias ja tarjoaa apuansa mieluusti jokaiselle kissalle. Vaikka sokeus on tehnytkin naaraan elämästä todella vaikeansorttista, on tuo oppinut silti elämään vaikean asiansa kanssa. Valkoapila on ensikohtaamiselta hieman ujo, mutta avautuu nopeasti, oppiessaan luottamaan, uusiin tuttavuuksiin. Tämä naaras ei tuomitse ketään pelkän ulkonäön perusteella vaan antaa jokaiselle mieluusti, tilaisuuden todistaa todellisen minänsä. Valkoapila on melko tavanomainen, eikä pyri esittämään sellaista mitä ei oikeasti ole. Valkoapila arvostaa kovasti todellista rohkeutta ja vilpittömyyttä.
Ulkonäkö: Puolipitkä täys lumenvalkea karvapeite, verhostaa naaraan kaunista ja sulavan siroa rakennetta. Silmät raavittu puhki, joten silmät ovat ummistuneet viiruiksi, silmien päällä selvät raapaisu arvet.
Muuta: Tiikerililjan sisar, sisaruksista nuorempi. Menettänyt näkönsä nuorena, ja on siksi tavallaan "klaaninvanhin", koska ei pysty metsästämään saati olemaan soturi...
Ropettaja: Wohweli