Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kartta

Jos et muissa missä mikäkin paikka on, voit aina välillä vilkaista tätä karttaa ;)
Myrskyklaanin reviiri: Myrskyklaanin reviirillä on hyvin paljon metsää ja myös paljon hiiriä, lintuja, oravia ym. saaliseläimiä. Myrskyklaanin reviirillä ovat myös Aurinkokivet, joka on hyvin haviteltu paikka, koska aurinko lämmittää kiviä ja samalla kivien luona on myös saaliseläimiä.
Jokiklaanin reviiri: Jokiklaani saalistaa pääasiassa riistansa joesta, mutta Jokiklaaninkin aluella on hiiriä yms.
Tuuliklaanin reviiri: Tuuliklaanin reviirillä tuulee usein ja maasto on hyvin puutonta. Pari puuta voi kumminkin olla siellä täällä vaikkei kartassa näy ;) Tuuliklaanin reviirillä pääriista koostuu lähinnä jäniksistä, mutta on siellä lintujakin ja hiiriä vähäsen.
Varjoklaanin reviiri: Varjoklaanin reviiristä ei tiedetä paljoa, mutta Varjoklaanin reviirillä on Haaskala. Varjoklaanin alueella on myös vähäsen puita ja riista koostuu linnuista, hiiristä ja aika samoista kuin muuallakin.

Korkokivet: Korkokivet ovat paikka, jossa klaanien päälliköt saavat 9 henkeä (silloin kun tulevat päälliköiksi) ja voivat olla yhteydessä Tähtiklaaniin kuuhuipun hetkellä. Kun kissasta tulee päällikkö, hänen nimensä loppuun tulee -tähti sana (esim. Hopeatähti). Korkokivillä on siis tuo luola, jonne mennään ottamaan yhteys Tähtiklaaniin. Luolassa on hohtava kivi, Kuukivi.
Kaksijalkala: Kotikisut asuvat täällä. Kaksijalkalassa asuvat myös ihmiset eli Kaksijalat. Klaanikissat yleensä vihaavat ja halveksuvat kotikisuja sekä etenkin Kaksijalkoja.

 

IMG 0054