Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Klaanittomat kissat

Kissasi voi myös olla klaaniton, eli se ei kuulu mihinkään klaaniin. Kissasi on tällöin erakko, luopio tai vaikkapa kotikisu.

KOTIKISUT

Nimi: Aspen
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Tämä kissaneiti on todella sähäkkä tapaus ja siksi lähestymisessä tulee olla varovainen. Aspen on melko omahyväinen liero, joka havittelee aina toisten omaisuutta ja tekee vain sen mistä itse hyötyy. Ivala naaras on näyttelijän- ja valehtelijanlahjakkuus, ja saakin toiset lähestulkoon aina uskomaan kaiken mitä suustansa päästää. Aspen on sanoissaan varomaton, eikä epäile yhtään aukoa toiselle päätään. Sen sijaan naaras ei itse voi sallia sitä, että sen silmille hypitään ilman rangaistusta. Mustalla neidolla esiintyy usein kateutta toisia naaraita kohtaan, varsinkin niitä kissoja kohtaan, joilla on komea puoliso. Itse Aspen harrastaa lähinnä yhdenyön juttuja, eikä oikein malta asettua aloilleen ja sitoutua toiseen kissaan pysyvästi. Naaras on seikkailunhimoinen ja tahtoo nähdä maailmaa, ennen kuin on valmis perustamaan perheen. Aspen ei ystävysty helposti kenenkään kanssa, etenkään toisten naaraiden kanssa. Urosten kanssa narttu on aina valmis pelaamaan pientä silmä peliä, mutta lopulliset tunteet eivät helposti naaralle uroksia kohtaan synny.
Ulkonäkö: Korpinmusta, lyhytkarvainen naaras, on todella solakka ja sirorakenteinen. Ei omaa soturikissojen tavoin, suuria lihaksia ja hyvää taistelutaitoa. Sen sijaan Aspen on sisäistänyt itselleen, kotikissan perusominaisuudet. Hyvän tasapainon ja ketteryyden. Naaralla on jäänsiniset silmät, jotka vangitsevat helposti katseet. Nartun kaulalla on valkea läntti. Aspenilla on myös merensininen kaulapanta jossa on kilisevä kulkunen.
Tässä kuva Aspenista, paitsi sen turkki on oikeasti korpinmusta eikä harmaa; http://oi55.tinypic.com/2a8kdxy.jpg

Muuta: Aspen on kotikissa, mutta ei silti sisäkissa, vaan saa kulkea mielensä mukaisesti, sisään ja ulos. Eniten Aspen viettää aikaansa soturienmailla, vaikka tietää, ettei ole noiden maille niinkään tervetullut.
Roolaaja: Wohweli

 

Nimi: Don
Ikä: 3-4 vuotias
Sukupuoli: uros
Luonne: Don on erittäin itseään tärkeänä pitävä henkilö ja tätä voisi kuvailla "aateliseksi". Don on erittäin hyvää sukua ja rotukissakin tämä kolli on. Don on aikas näsäviisas ja pöyhkeä kolli jolta ei juuri koskaan saakkaan mitään muuta kuulla kuin itserakkaita kommentteja. Don on kyllä myös aikamoinen liero naisten suhteen ja osaa sen puolin ollakkin oikein hurmaava. Naisystäviä Donilla on ollutkin jo paljon ja ne ovat olleet vain yhden yön juttuja, elikkä tätä voisikin kutsua yksinäiseksi sudeksi. Don on kiinnostunut metsästä ja hieman sotureiden elämästä vaikka näitä suuresti halveksiikin. Kollilla on myöskin temperamenttia ja taistelu-intoa, mikä yleensä vie tämän pitkälle eri kahakoissa.
Ulkonäkö: Don ei ole ollenkaan mikään lihaskimppu, mutta sen siaan tällä on kaunis oranssi tabby kuvioinen kiiltävä turkki ja koko komeuden kruunaa vielä kiiltävät keltaiset silmät. Don on kotikissojen tavoin notkea, nopea ja hyvä tasapainoltaan.Kollilla on punainen kaulapanta jossa komeilee kiiltävä veromerkki. Kuva Donista:
http://i53.tinypic.com/2ih9mkw.png

Muuta: Don on juuri muuttanut Kaksijalkalaan, eikä siis tiedä sotureista tai rajoista paljoakaan, vaan viettää oman mielen mukaan aikaansa näiden alueilla.
Roolaaja: Frutti

 

Nimi: Snow
Ikä: Lähes 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Snow on suoraansanottuna kamala hienostelija ja nirppanokka "prinsessa". Tuo on sataprosenttinen kotikisu, joka on myös itsepäinen ja melko itsekäs myöskin.. Snow rakastaa elämäänsä tällaisenaan ja rakastaa Kaksijalka omistajaansa yli kaiken. Snow inhoaa kaikenmaailman likaa ja rakastaa pesuja (toisin kuin useammat kissat). Snow on hyvin tarkka ruokansa suhteen, minkä vuoksi naaras on hyvin siro, eikä mikään lihava kotikisu kuten useimmat niistä... Snow pitää ulkoilusta, mikä on sinällään yllättävääkin. Tämä naaras ei kumminkaan mene lähellekään ulko-ovea sadepäivinä, tai kun maa on märkää ja mutaista. Snow pitää itseään hyvin "kuninkaallisena" ja halveksii muita kotikisuja (ainakin yleensä), jotka ovat Snown mielestä "rahvasta väkeä"... Snow ei todellakaan osaa taistella, naurettava ajatuskin sinällään, mutta tuo osaa kiipeillä hyvin, vaikka ei yleensä kiipeile "likaisiin" puihin tai vastaaviin. Snow hallitsee lähes täydellisesti monia kieliä ja tuon omistajakin puhuu kissalle mm. ranskaa ja espanjaa hyvin usein. Snow on myös käynyt matkoilla ja näyttelyissä monessa maassa, mikä myös vaikuttaa tuon kielien taitavaan osaamiseen. Snow on hyvin seurallinen kissa, mutta tosiaankaan mikä tahansa takkuturri ei tuolle tosiaankaan seuraksi kelpaa, se on varmaa! Tämän naaraan suku on hyvin jaloa ja ehkäpä maailman parhainta, mistä Snow on erityisen ylpeä.
Ulkonäkö: Snow on hyvin vaaleanharmaa rotukissa (tosin turkki saattaa näyttää kauempaa luonnonvalkoiselta), jolla on puhtaanvalkoinen kuono, rinnus, vatsa ja tassut. Snowlla ei ole pitkä turkki, vaan se on vain hieman pidempi kuin keskipitkä. Snow saattaa näyttää normaalilta kotikisulta melko pitkän ja tuuheahkon turkkinsa takia, mutta oikeasti naaras on erittäin siro ja ketteryyttäkin löytyy. Snowlla on (yllätys yllätys) vaaleanpunainen, timantein koristeltu kaulapanta jossa lukee tuon nimikin.
Muuta: Snow muutti juuri melko suuresta kaupungista tänne, joten tuo ei tiedä YHTIKÄS mitään näistä soturikissoista yms. Snow asuu isossa talossa, jossa on 2 suurta kerrosta ja tuon omistaja on melko rikaskin. Snow suorastaan halveksi muuttoa tänne, koska ei tykkää elää missään "kylänpahasessa" vaan tuo haluaisi asua suurkaupungissa kuten aina ennenkin ja tavata muita kaltaisiaan, "sivistyneitä" hienostokissoja.
Ropettaja: Pähkinä

 

Nimi: SugarDream
Ikä: 3 vuotias
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Rauhallinen, mutta suuttuessaan joskus jopa vaarallinen. Ei tutustu helpolla uusiin kissoihin ja vie aikaa että nartusta saa kaverin.
Ulkonäkö: On rodultaan siamilainen ja Sugardreamilla on kelta vihreät silmät
Muuta: Sugardream oli 1 vuotiaana Jokiklaanissa ja hänen nimensä oli Sokeriturkki. Hänen veljensä alkoi sitten haukkua tätä ja Sokeriturkki raivostui ja lähti pois. Hän vaihtoi nimensä SugarDreamiksi ja vihaa nyt yli kaiken Jokiklaania ja aikoo kostaa perheelleen kaiken minkä pahan koki. Rakastaa yli kaiken omistajiaan ja on siis nykyään kotikisu.
Roolaaja: Harugetsu


LUOPIOT & erakot

Nimi: Se, jonka nimeä ei sanota ääneen (Blood)
Ikä: 8 vuotta
Sukupuoli: Uros
Luonne: Ennen hän oli, täydellinen päällikkö, mutta nykyään kostonhaluinen ja tunteeton. Kuin kollilta olisi kadonnut omatunto, tuo pystyy säälimättä tappamaan kenet tahtoo, ilman minkäänlaista katumusta. Blood on järjestelmällinen ja viisas, ei suinkaan mikään amatööri. Kolli on vähäsanainen ja melko erakkomainen, joka puhuu vain harvoin, mutta kun tämä puhuu, tämä yleensä vain uhkailee tai kiristää. On myös hyvä muistaa, että Blood ei valehtele koskaan kuoleman rikkailla asioilla. Blood on melko törkeä, ei suinkaan mikään herrasmies, mutta vain silloin, kun tämä lirkuttelee naaraille, jotka aikoo aterioida, tuo saa helposti toiset uskomaan itsestään jotakin muuta, ehkä hyvien näyttelijän lahjojensa ansiosta. Taistelut ovat urokselle aina tärkeä paikka, eikä tämä ole valmis luovuttamaan, ennen kuin on antanut kaikkensa.
Ulkonäkö: Täyssavun harmaa, pitkäkarvainen, kolli kissa, on rakenteeltaan todella vahva, mutta silti todella notkea ja ketterä. Kehossa on havaittavana runsasmäärä, selvästi erottuvia syviä ja rumia arpia, jotka ovat periytyneet ja viiltyneet kollin kehoon, useissa verisissä taisteluissa. Toinen silmä on puhki, mutta muuten silmät ovat vaalean harmaat. Ilme kissalla on aina tuima ja tunteeton. Kollin voimat ovat omaa luokkaansa, tuon ollessa poissa soturikissojen mailta, tuo harjoitti voimiansa fyysisesti raskailla harjoituksilla, jotka ovat muovanneet kissaherrasta todella voimakkaan, melkeinpä voittamattoman vastuksen. Korvat ovat täyspystyt, mutta toisessa on pieni purema jälki. Aistit ovat valppaat ja todella terävät. Kynnet jotka kruunaavat, soman pyöreitä tassuja, ovat vasta teroitetun viikatteen terävät, ja kaartuvat somasti, sirpin tavoin. Hampaat ovat valkeat ja, kuin tikarit.
Bloodin kuva: http://oi56.tinypic.com/wrxe69.jpg
Muuta: Blood on todella pelätty ja vaarallinen ja uskoisin, kaikkien klaanien tietävän hänet. Aikoinaan, kun Blood oli vielä Syystähti, se oli suuren ja voittamattoman klaanin kaikkien aikojen terävin päällikkö. Syystähti oli johtanut aina klaaniaan hyvin ja pitänyt sen määrätietoisin ottein hyvässä valossa, mutta Syystähden luotettavin apuri, johtajan oikea tassu kapinoi päällikköä vastaan suurella joukolla ja Syystähti joutui jättämään paikkansa päällikkönä. Petettynä ja katkerana, Syystähti muutti nimeksensä Bloodiksi, joka oli englantilaisittain veren kuvaus. Blood katosi usean vuoden ajaksi, kauas soturikissojen lähistöltä, mutta se palasi, aikeinaan kostaa kaikki se paha jota häneen itseensä on kohdistettu. Kollin tiedetään harjoittavan kannibalismia ja ruokkivan itseään toisten uhrien verellä. Blood on myös todistetusti läheistä sukua Viiltotähdelle, nykyiselle Tuuliklaanin päällikölle. Uskottavasti nämä ovat serkkuja.
Ropettaja: Wohweli

 

Nimi: Tummajuova
Ikä: Jossakin 4 vuoden paikkeilla
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Tummajuova on melko jäätävän oloinen kolli, joka osaa myös näytellä aivan toisenlaista melko hyvin. Tummajuova on välinpitämätön eikä tuota voisi kiinnostaa mikään Soturilaki tai vastaava enää. Tähtiklaania tuo halveksii syvästi ja aina kun on mahdollista tuo piruilee lähes onnellisena Tähtiklaanille. Tummajuova on vihoissaan Varjoklaanille, koska he karkottivat tämän. Tummajuova vannoo kostoa koko klaanille, ja sen minkä päättää, sen myös aikoo toteuttaa vaikka se vaatisi mitä! Oikeastaan tämän kollin aikeena on surmata etenkin Varjoklaanin nykyinen parantaja, Valkotäplä, sekä koko Varjoklaani ja nujertaa heidät.
Tummajuova myös halveksii kaikkien klaanien päälliköitä, eikä kunnioittanut heitä silloinkaan kun oli vielä Varjoklaanin kunnioitettu soturi. Tummajuova inhoaa muitakin klaaneja, ja kollin toiveena on päästä vielä nujertamaan kaikki klaanit..
Ulkonäkö: Tummajuova on lyhytkarvainen, todella tummanruskea kolli, jolla on mustia raitoja mm. selässään, hieman tassuissaan ja hännässään. Päässä tuolla ei ole raitoja juurikaan yhtään. Tummajuovalla on täysin keltaiset, julmat ja tunteettomat silmät. Tummajuovan kyljessä on myös 3 raapaisujälkeä, jotka ovat tulleet tietysti joistakin taisteluista aikoja sitten. Tummajuovan hännässäkin näkyy pieni arpi, samoin rinnuksessa lähellä vasenta etujalkaa näkyy hieman suurempi ja pidempi arpi. Tummajuova on lisäksi erittäin suurikokoinen ja lihaksikas kolli, jolta löytyy myös älykkyyttä sekä nopeutta.
Muuta: Tummajuova on entinen Varjoklaanin soturi, mutta tuo karkoittettiin, koska tappoi Varjoklaanin entisen parantajan. Nykyäänhän parantajana Varjoklaanissa toimii Valkotäplä, sen entisen parantajan oppilas jonka Tummajuova surmasi kivuliaasti ja raa´asti. Tummajuova vihaa tätä nykyä klaaneista eniten Varjoklaania (vaikka suoraansanottuna ei piittaa muistakaan klaaneista sen enempää..), koska nuo karkottivat tämän. Kolli vannoo kostoa koko Varjoklaanille ja haluaisi tappaa kaikki kissat, saa nähdä miten käy..
Ropettaja: Pähkinä

 

Nimi: Harmaatäplä
Ikä: 6w
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Äreä vanha kolli, joka ei siedä uusia kissoja yhtä hyvin kuin vanhoja tuttuja mutta tottuu heihin aikanaan. Harmaatäplä osaa myös olla leikkisä, mutta hermostuu helposti.
Harmaatäplä käyttää taisteluissaan taktiikka eikä voimaa siksi se on vaikea päihittää, mutta omissa väärissä liikkeissä se jää alakynteen.
Ulkonäkö: Valkoinen, harmaa täpläinen ja vihreäsilmäinen.
Arpi nenänvarressa oikealla puolella. Etukäpälässä oikealla puolella harmaata ja toisessa käpälässä valkoista. Tässä vielä kuva: http://i56.tinypic.com/2sb7og2.png

Muuta: ???
Ropettaja: Rosale

 

Nimi: Chíl
Ikä: 4w
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Tämä naaras on kova, hän ei alistu tai kinua armoa vaan tappelee vastaan koko ajan. Hankala tapaus kaikin puolin. Chíl osaa taistella koska oli ennen kujakissa. Kovan kuoren alla ei ole ”hyvä sydän” kuten yleensä sanotaan, vaan Chíl on kaikin puolin ilkeä ja ”sydämetön”. Siksi naarasta ei kannata ärsyttää tai haastaa riitaa tämän kanssa. Tältä nimittäin ei armoa heru! Chíl ei pidä nimestään kovinkaan paljon. Joskus naaras teeskentelee olevansa ystävällinen tai mukava mutta hän tekee sen vai saadakseen puukottaa toista selkään.
Ulkonäkö: Harmaa turkki jossa on punertavia raitoja. Siniset silmät, terävät kynnet ja kaulassa on tummanharmaa kaulapanta jossa on mustia piikkejä jotka muistuttavat kynsiä. Naaras on hoikka ja notkea. Tässä kuva Chílistä:
http://i54.tinypic.com/28gwieh.png
Muuta: Ei voi sietää vettä tai ylimielisiä kissoja… On ollut ennen kujakissa mutta asuu nykyään hylätyssä ladossa metsän laidalla. Eli on erakko.
Ropettaja: Täplis