Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säännöt!

Tämä osio on pakollinen lukea jos aikoo liittyä..

1. Noudata soturilakia! (löytyy alikategoriosta)
2. Ei mielellään paljon kiroilua, mutta joskus saa vähän kiroilla.. :D

3. Ei saa olla paras kaikessa, saada ihan aina saalista, voittaa kaikki taistelut ym. Joskus pitää hävitäkin. Kissa voi myös kuolla, koska olisi tylsää jos kukaan ei ikinä kuolisi...
4. Jos kissa on todella pahasti haavoittunut, sen täytyisi kuolla, koska siitä tulee jo liian yliluonnollista jos se selviääkin... Päälliköillä eri asia, koska he menettävät pahasti haavoittuessaan hengen.
5. Kissa ei voi herätä kuolleista.
6. Saa taistella ja pitää hauskaa ;)
7. Saa tehdä pentuja, mutta siitä pitää puhua ylläpidon, eli minun, kanssani vieraskirjassa. Voi myös ihastua/rakastua, jopa oman kissansa kanssa.
8. Muista jos kissasi pääsee arvoasteikolla ylöspäin (esim. pennusta oppilaaksi) sen nimen pitää muuttua lopusta. Katso nimien muuttumisohjeita "Tärkeitä tietoja" kategoriosta!
9. Älä esiinny muiden nimimerkeillä/kahdella eri nimimerkillä, koska näen sen!
10. Jokaisella saa olla maximissaan 4 kissaa roolittavanaan, mutta jos joku on tosi aktiivinen ja hyvä ropettaja, saatan antaa ottaa viidennekin.
11. Ei kai muuta, noudata sääntöjä ja jotta tiedän sinun lukeneen säännöt, laita Sääntökoodi kohtaan ~ Soturikissat ~

HUOM: Tämä ei nyt ole varsinainen sääntö, mutta olisi hyvä jos sinulla on jo yhden klaanin päällikkö roolattavana, niin et ottaisi toiseksi roolittavaksesi ainakaan toisen klaanin päällikköä. Mutta voit ottaa esim. toisen klaanin soturin tai varapäällikön jne. :))