Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Varjoklaani

 

Päällikkö

Nimi: LentoTähti
Ikä: 4 v, elää toista elämäänsä
Sukupuoli: naaras
Luonne: Olen iloinen persoona joka ottaa kaikki huomioon, tosin jostain syystä olen saanut muissa klaaneissa "orjapiiskurin" maineen. Tai, no saattaa siinä olla perääkin, koska suuttuessani saan kaikki vapisemaan ja joskus katseeni kertoo asioista enemmän kuin sanat. No, mutta kuitenkin rakastan pentuja ja toivoisin saavani myös itse omia palleroisia.
Ulkonäkö: Olen kaunis ja sulavarakenteinen kissa jonka paksu turkki kätkee alleen voimakkaat lihakset. Turkkini on hieman tavallista pitempi, muttei haitaksi asti. Minulla on kirkkaan vihreät silmät ja vaalenpunainen nenä. Turkkini on suurimmalta osalta valkoinen mutta siinä on harmaita suuria täpliä selässä, myös korvani, kuononi ja hännänpääni on harmaa. Tässä kuva Lentotähdestä: http://i54.tinypic.com/16c88eu.png  

Muuta: -
Ropettaja: Weera


Varapäällikkö

Nimi: Sinisilmä
Ikä: Noin 3-vuotias
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Sinisilmä on soturilakia noudattava kissa, ja tuo on hyvin määrätietoinen. Sinisilmä ei suinkaan havittele päällikön asemaa, vaan kunnioittaa Lentotähteä suuresti, eikä tahtoisi tuon kuolevan koskaan.. Sinisilmä on yleensä aika ankara Varjoklaanin reviirin suhteen, ja jos joku muun klaanin kissa (tai vaikka kotikisu) eksyy näiden reviirille, Sinisilmä yleensä hyökkää tunkeilijan kimppuun tai alkaa tiedustella heti mitä tuo täällä tekee jne. Sinisilmä siis on melko tiukka, mutta hyvin uskollinen päällikölleen ja koko Varjoklaanille.
Sinisilmä halveksii kotikisuja, luopioita sekä erakkoja. Tämä naaras ei yleensä ole kovin luottavainen, etenkään tuntemattomia kohtaan. Sinisilmä vihaa myös yli kaiken Kaksijalkoja ja muita heihin liittyvää..
Ulkonäkö: Sinisilmä on vaaleanharmaa naaras, jonka turkki kumminkin saattaa näyttää kuunvalossa hopeanhohteiselta. Sinisilmällä on lyhyt turkki, mikä kastuu helposti ja paljastaa naaraan siron olomuodon. Sinisilmältä löytyy myös yllättävän paljon lihasvoimaa, vaikkei sitä juuri näekään. Sinisilmä on melko normaalin näköinen kissa, jolla on hyvin epätavallisen siniset silmät.
Muuta: Tuulitassun mestari.
Ropettaja: Sweety


Parantaja

Nimi: Valkotäplä
Ikä: n. 3 ja puoli vuotias
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Valkotäplä on yleensä ystävällinen ja huolehtivainen naaras, mutta tälläkin on huonoja päiviä jolloin saattaa olla jokseenkin kärttyinen. Valkotäplä pitää suuresti pennuista ja oppilaista ja haluaisi omia pentuja, vaikka tietää vallan hyvin etteivät parantajat saa hankkia pentuja taikka kumppania. Valkotäplä on melko kokenut parantaja ja tuolla oli hyvä opettaja joskus. Valkotäplä osaa kaikki kasvit ja yrtit ja tietää niiden vaikutukset sun muut. Valkotäplällekin (kuten varmasti kaikille parantajille) sattuu kumminkin joskus virheitä, tai tuo ei osaa parantaa pahoin haavoittunutta kissaa, jota on myöhäistä enää pelastaa... Valkotäplä ei juurikaan pidä muiden klaanien kissoista, mutta jos naaraalta kysytään apua, tuo auttaa ilomielin, vaikka avun pyytäjä olisikin eri klaanista. Valkotäplä on ketterä ja hoikka naaras, joka osaa myös taistella tilanteen vaatiessa, joten tätä parantajaa ei kannata aliarvioida, vaikka saattaa ollakin jokseenkin pienikokoinen.
Ulkonäkö: Valkotäplä on nimensä mukaisesti musta naaras, jolla on pitkin kehoa valkoisia täpliä. Valkotäplällä on lyhyt turkki, mutta se kestää silti yllättävän hyvin sadetta ja kosteutta. Valkotäplä on melko normaali kissa, ja ketterä ja siro parantaja, joka hallitsee myös taistelua tarvittaessa. Valkotäplällä on normaalipituinen häntä ja melko normaalit korvat. Naaraan toisessa korvassa on kumminkin pieni lovi joka syntyi eräästä taistelusta... Valkotäplä on ihan vähäsen pienempi kuin muut naaraat, mutta se ei tätä haittaa. Valkotäplällä on vihertävät, kauniit silmät.
Muuta: Valkotäplän mestari kuoli kun tämä oli noin kahden ja puolen vuoden ikäinen. Valkotäplän mestarin tappoi Tummajuova, joka sen tapauksen jälkeen karkoitettiin Varjoklaanista. Tummajuova on siis nykyään luopio, jota Valkotäplä inhoaa ja halveksii koko sydämestään! Valkotäplä ei anna tuolle kollille ikinä, ikinä anteeksi että se tappoi Valkotäplän mestarin!! Valkotäplä on ihastunut Myrskyklaanin varapäällikköön Myrskykynteen, muttei tahdo myöntää sitä edes itselleen, koska on parantaja ja vieläpä eri klaanista..
Ropettaja: Pähkinä


Soturit

Nimi: Käpyturkki
Ikä: 2½ vuotta
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Lempeä ja kiltti kolli joka ei anna viholliselle armoa. Klaanilaisia puolustaa hengellään eikä pelkää kuolla.
Ulkonäkö: Ruskea turkki,terävät kynnet ja siniset silmät. Tässä vielä kuva Käpyturkista:
http://i52.tinypic.com/25yuamc.png
Muuta: Jäätassun mestari.
Ropettaja: Täplis

Nimi: Mustaraita
Ikä: 1 ja puoli vuotta.
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Mustaraita on melkoisen ilkeä ja puolustaa ärhäkkäästi Varjoklaanin reviiriä. Mustaraita on myös todella hyvä taistelemaan ja se on myös aika nopea. Soturi on aika ovelakin kaiken lisäksi.
Ulkonäkö: Kellertävä kolli, jolla on mustia raitoja selässä. Mustaraidalla on ruskeat silmät ja kolli on melko vahva ja lihaksikaskin. Mustaraita on melkoisen isokokoinen ja sillä on suuret ja voimakkaat jalat.
Muuta: Tahmatassun mestari.
Ropettaja: Kissafani

Nimi: Lokkisiipi
Ikä: 24 kuuta = 2 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Varjoklaani
Arvo: Soturi
Luonne: Lokkisiipi on uskollinen Varjoklaanin soturi, ja hän noudattaa soturilakia. Joissakin asioissa hän tietää, ettei soturilaki ole kaiken A ja O. Hän osaa olla lempeä läheisilleen, mutta vihollisilleen tylyn kohtelias, taisteluissa taas yrittää välttää tappamista. Hän pitää pennuista ja toivoo itsekin saavansa omia jälkeläisiä.
Ulkonäkö: Pitkäturkkinen, mustavalkoinen kolli. Meripihkaiset silmät ja pitkä, tuuhea häntä. Arpia nenässä ja risainen korva.
Muuta: Etsii naarasta mieluiten omasta Klaanistaan.
Ropettaja: Imalthea


Nimi: Tarkkakorva
Ikä: 2 vuotta
Skp: Uros
Taito: Tarkka kuulo ja nopeus.
Luonne: Rohkea ja luotettava. Kunnioittaa soturilakia mutta pitää kuljeskelusta muiden rajoilla. Eikä myöskään paheksu niitä jotka tekevät samoin. Ei kanna kaunaa muille klaaneille. Näsäviisas ja huumorintajuinen.
Ulkonäkö: Musta, isokokoinen ja jäntevä kissa(jos saan kuvan tehtyä voin vaikka linkittää).
Muuta: Ei toivo taisteluita metsään.
Ropettaja:Wirn


Oppilaat

Nimi: Jäätassu
Ikä: 6kk
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Tottelematon ja villi oppilas, joka kuitenkin alentuu mestarilleen ja päällikölle. Osaa olla myös enkeli jos tarve vaatii. Urhea ja vilkas.
Ulkonäkö: Jäätassulla on sinertäviä raitoja ja muuten turkki on valkoinen. Silmät ovat siniset.
Muuta: Käpyturkin oppilas.
Ropettaja: Rose

Nimi: Tuulitassu
Ikä: 6kk
Sukupuoli: Uros
Luonne: Tuulitassu on villi ja urhea, se on yleensä todella innokas! Se ei suutu helposti. Tuulitassu on yleensä hiukan uhkarohkea.
Ulkonäkö: Tuulitassulla on kellertävä turkki jossa on raitoja, sillä on vihreät silmät ja pitkä häntä, sen vasemman silmän päällä on tumma laikku.
Muuta: Tuulitassu on hyvä uimari, se on nopea ja ketteräkin. Sinisilmän oppilas.
Ropettaja: Emppu

Nimi: Tahmatassu
Ikä: 8,5kk
Sukupuoli: naaras
Luonne: Olen ilkikurinen ja hurjapäinen oppilas, joka ei aina noudata soturilakia. Mielipuuhaani on ärsyttää muita kissoja, varsinkin muista klaaneista olevia. En viihdy pitkään yksin, mutta muut eivät taida oikein kestää minua. Uhoan aina tekeväni kaikkea silloin kun olen päässyt soturiksi. Olen vannonut että minusta tulee kaikkein vahvin ja taitavin kissa, joka tekee varjoklaanista kaikkein vahvimman klaanin. Esitän muille oppilaille osaavani tehdä kaiken mitä soturitkin, eli olen niin sanotusti kovanaama.
Ulkonäkö: Turkkini on kermanvalkoinen ja siinä on siellä täällä vaalenharmaita läikkiä. Minun turkkini on karkea ja lyhyt, mutta se on tiheä eikä siitä mene vesi helposti läpi. Silmäni ovat meripihkan väriset ja tassujeni karva on hieman pidempi ja tuuheampi.
Muuta: Mustaraidan oppilas.
Ropettaja: m1lks

Nimi: Ruskatassu
Ikä: 11 kk
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Uhkarohkea ja vauhdikas kolli jolta ei jää mikään huomaamatta. Päästää vain harvat ukopuolisen pinnan sisäpuolelle ja tuon luottamusta on vaikea tavoittaa.
Ulkonäkö: Musta ja lihaksikas kolli jolla on pitkät karvat. Tuolla on vaalean vihreä silmät ja vaaleanharmaata tabby kuviota. Komea.
Muuta: -
Ropettaja: Kis kis


Pennut

Nimi: Mustapentu
Ikä: 6kk
Sukupuoli: Uros
Luonne: Mustapentu on tosi kiltti yleensä, ja ei lähes mistään suutukaan. Mustapentu on leikkisä kissa, ja tosi seurallinen. Se ei siltikään kovin helposti tutustu, ja on vaikeaa saada Mustapennusta ystävä.
Ulkonäkö: Mustapennulla on musta turkki, ja sen kaikki tassunpäät ovat valkoisia. Ja oikean silmän ympärillä on valkea rengas. Tässä vielä kuva Mustapennusta: http://i52.tinypic.com/ibzwj7.png
Muuta: Mustapentu on vielä pieni, mutta tosi nopea juoksemaan pakoon. Mustapennun emo on Punahäntä.
Ropettaja: Marsu


Kuningattaret

Nimi: Punahäntä
Ikä: 3w
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Punahäntä voi olla joskus tosi arvaamaton, ja sen käytöksestä ei aina arvaa, onko se kiltti vai ilkeä. Mutta Punahäntä on yleensä kiltti pennuille, koska sillä itsellään on kuusi kuuta vanha oleva pentu, ja on se kiltti muillekkin. Mutta Punahäntä on ärhäkkä puolustautuja, se puolustaa kynsin hampain itseään, pentujaan ja myös tarvittaessa klaaniaan. Eli ehkä ei kannattaisi mennä ärsyttämään tätä kissaa, jos ei halua pahoja vammoja. Mutta eipä ole muuta kuvausta juurikaan kisun luonteesta :D.
Ulkonäkö: Turkki on muuten valkea,mutta häntä on punertavanruskea,ja korvat ovat mustat. Ja Punahännän vasemman silmän ympärillä on musta rengas.Ja sen silmät ovat vaaleanvihreät. Tässä vielä Punahännän kuva: http://i54.tinypic.com/jhzbs1.png
Muuta: Punahäntä on Mustapennun emo. Ja Punahäntä on hyvä taistelija ja puolustaja, ja se on notkea, ja nopea juoksemaan.
Ropettaja: Marsu


Klaaninvanhimmat

Nimi: Iltahäntä
Ikä: ???v
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Omahyväinen ja töykeä Iltahäntä ei pidä oppilasita eikä pennuista. On ilkeä pentuja ja oppilaita kohtaan, mutta päälikön silmän alla hän näyttelee kilttiä.
Ulkonäkö: Valkoinen, mustat jalat ja hännänpää. Kaksi lovea korvassa.
Muuta: -
Ropettaja: Rosale