Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tuuliklaani

 

Päällikkö

Nimi: Viiltotähti
Ikä: 4 vuotta, elää toista elämäänsä
Sukupuoli: Uros
Luonne: Tämä nuori kissaherra on täysin tehtävälleen omistautunut, tulinen tapaus, joka taistelee armottomasti jokaista vihollistaan vastaan. Suurta ällöksyntää, kokee tämä herra kotikissoja kohtaan. Viiltotähti on vahvasti sitä mieltä, että oikea kissa ei koskaan alistuisi ihmisten paasattavaksi ja kosketeltavaksi. Tämä uros on melko äkkipikainen ja tekee silloin tällöin hätiköityjä ratkaisuja, vaikka pyrkiikin parhaansa mukaan pitämään klaaninsa koossa, ja sen jäsenet tyytyväisinä. Viiltotähti on tarkka rajojensa suhteen, eikä tahdo toisten klaanilaisten tunkeutuvan alueelleen, ilman hyvää syytä. Viiltotähti tulee toimeen yleensä vain oman klaaninsa jäsenten kanssa, oli kyseessä sitten naaras tai uros. Viiltotähti on päällikön tehtävässä todella oikeudenmukainen ja ajattelee aina klaaninsa parasta, ennen omaa hyvinvointia. Rohkea nuori herra, on perääntymätön taistelija, joka on valmis uhrautumaan rakkaimpiensa ja klaaninsa vuoksi. Viiltotähti on melko itsenäinen, eikä tuota useinkaan tavata toisten kissojen seurassa, muuta kuin sotaisassa mielessä. Uroksen tullessa jo nuorena päälliköksi, tuo joutui pakottamaan itsensä kasvamaan nopeammin aikuiseksi ja onkin nyt monia ikäisiään kypsempi ja käytännöllisempi. Viiltotähti on todella määrätietoinen, omien kokemuksiensa kautta.
Ulkonäkö: Viiltotähden nimestä on helppo päätellä uroksen ulkonäköä. Lyhytkarvainen, tiheä turkkinen, tavallista maatiaiskisua muistuttava kolli on syvien arpien täyttämä. Silmät ovat meripihkan keltaiset ja katse jäätävä. Ensi kosketus ihmisiin on jättänyt urokseen syvän ja ikuisen muiston. Uroksen kasvoihin, silmien väliin on viillelty, kysymysmerkki. Molemmissa korvissa on halkiot. Rakenteelta uros on todella solakka ja erityisen notkea kissa. Nuoresta iästään ja hyvästä kunnostaan johtuen tämä herra on myös todella nopea. Kynnet ovat terävät, kuin sirpit ja hampaat tikarit. Viiltotähdellä on myös hyvän verran lihaksia ja hyvää taistelu voimaa.
Tässä vielä pienoinen kuva Viiltotähdestä: http://oi53.tinypic.com/9fmauu.jpg

Muuta: Aiemmin uros tunnettiin nimellä, Teräkynsi, mutta sen ulkonäön muututtua radikaalisesti, arpiseksi se muutti nimensä, kuvaavammaksi. Viiltotähti oli suorittamassa klaanin sisäistä tehtävää, ollen tuolloin vasta soturin virassa. Viiltotähti jäi, supikoiralle tarkoitettuun ansaan ja joutui pian ihmisten käsiteltäväksi. Kaksijalat jotka Viiltotähden saivat kiinni, pitivät tuota julmasti. Viiltotähden raapaistessa ihmistä kasvoihin, sai kissa kostoksi kysymysmerkin otsaansa. Sinä yönä Viiltohaava pääsi pakenemaan ja villiintyi entisestään, käyden melko aggressiiviseksi toisia kissoja kohden. Viiltotähdestä tuli katkera, mutta pian tuo rauhoitti itsensä, onnistuen täten perimään pian päällikön aseman.
Ropettaja: Wohweli


Varapäällikkö

Nimi: Raitahäntä
Ikä: 2 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Raitahäntä on melko lempeä ja ymmärtäväinen naaras. Raitähäntä on yllättävän hyvä taistelija naaraaksi ja nopeakin se on. Raitahäntä on yleensä ystävällinen kaikille, joskus jopa muiden klaanien kissoille, mutta Tuuliklaanin reviiriä naaras puolustaa ärhäkkäästi. Raitahäntä on tarkka Tuuliklaanin reviirin ylityksestä jopa silloin kun jonkun muun klaanin kissa aikoo mennä Korkokiville esim. vaihtamaan unia Tähtiklaanin kanssa. Yleensä kumminkin Raitahäntä on ymmärtäväinen ja päästää päälliköt Korkokiville... Raitahäntä on nokkela naaras ja kunnioittaa päällikköään suuresti. Päällikön ja varapäällikön lisäksi Raitahäntä ei juuri muita tottele tai heidän mielipiteistään välitä. Raitahäntä kumminkin koettaa olla ystävällinen kaikille ja on tällä naaraalla se lempeä ja pehmeä puolikin...
Ulkonäkö: Raitahäntä on tummanruskea, normaalikokoinen naaraskissa. Raitahännän nimestäkin voi päätellä jotain. Naaraan hännässä menee vaaleanruskeita raitoja. Näitä raitoja on hiukan naaraan selässäkin, mutta parhaiten raidat näkyvät tuon tuuheassa hännässä. Raitahännällä on melko pitkä ja tuuheakin turkki, mutta ei kauhean pitkä kumminkaan. Raitahäntä on siro rakenteeltaan, vaikkakin sirous näkyy vatsa kun naaraan turkki on likomärkä. Raitahännän turkki kestää kumminkin aika hyvin vettä ja paksu turkki ei haittaa jänisten perässä juoksemista.
Muuta: Raitahäntä sai joskus monia kuita sitten, lehtikadon aikaan, 2 pientä pentua, mutta molemmat syntyivät liian aikaisin ja kuolivat parin päivän päästä synnytyksestä. Pentujen kuolemaan liittyi myös kova lehtikadon ajan kylmyys. Raitahäntä suree yhä sisimmässään pentujaan, eikä mielellään käy pentutarhassakaan saati puhu pennuista... Valkotassun mestari.
Ropettaja: Sweety


Parantaja

Nimi: TammiSalama
Ikä: 2 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Tämä neiti ei siedä arvostelua tai pilkkaamista. TammiSalama on hankala ja yrittää olla kova mutta haluaisi ystäviä. TammiSalaman tunteita ei kannata loukata ellet halua ”naarmuja” itseensä. TammiSalama on silti loistava parantaja luonteestaan huolimatta.
Ulkonäkö: Tumman tammenvärinen turkki ja pakarassa on salamanmuotoinen arpi. Silmät ovat pihkanväriset. Naaras on aika korkea mutta siro, erittäin siro. Tässä vielä kuva TammiSalamasta: http://i56.tinypic.com/27zdwcw.png
Muuta: Inhoaa arpeaan jonka hän sai taistelussa toista klaania vastaan ja TammiSalama ei voi sietää tuon klaanilaisia. Inhoaa myös Kaksijalkoja ja Hirviöitä. TammiSalama ei pysty käyttämään etujalkaansa kunnolla.

TammiSalamalla oli joskus myös pentu nimeltä PyökkiTassu,tuo kuitenkin menehtyi samaisessa taistelussa kun TammiSalama sai arpensa. Tuo kantaa kaunaa tälle klaanille ja haluaisi nitistää kaikki...
Ropettaja: Täplis


Soturit

Nimi: Ruskaturkki
Ikä: 2 v
Sukupuoli: Uros
Luonne: Suojelee klaaniaan, on älykäs ja viekas. On myös kiltti klaanilaisilleen.
Ulkonäkö: Ruskaturkilla on ruskea turkki, sen silmän päällä on arpi taistelusta ja se on isokokoinen, ei kovin pitkäkarvainen.
Muuta: R
uskaturkilla ja Lumikuonolla on pentuja ja Ruskaturkki suojelee perhettään ja klaaniaan viimeiseen saakka! Ruskaturkki on myös hyvä taistelija.
Ropettaja: Emppu

Nimi: Lovikorva
Ikä: 2 vuotta
Sukupuoli: Kolli, eli uros
Luonne: Lovikorva on varma ja rohkea kolli. Tuo luulee, että päälikkö valitsee joskus hänet varapääliköksi. Lovikorva ei pelkää paljoa, mutta on sanut traumoja eräästä erakosta, mutta piilottelee sen. Kolliin voi luottaa sillä tämä ei kerro salaisuuksia.
Välilä Lovikorva saattaa olla hyvin pentumainen ja ei ota vakaviissan, ja se ei ole hyvä juttu. Mutta Lovikorva ei ole agressiivinen leirissä eikä muista klaanilaisiaan kohtaan.
Ulkonäkö: Lovikorvalla on vaaleanruskea turkki ja tummenpi raita otsasta häntään. Ruskearaidallinen häntä ja vaalea hännänalunen, naama, rinta ja vatsa. Kaksi pientä täplää silmien yläpuolellä. Oikeassa korvassa naarmu ja oikeassa silmässä myös naarmu. Vihreät, varmat silmät. Kuva Lovikorvasta: http://i51.tinypic.com/2q84hlh.png
Muuta: Lovikorva on kokenut pahan taistelun erakkoa vastaan, kun oli pentu ja saanut siitä tuon naarmun silmään ja korvaansa.
Ropettaja: Stander

Nimi: Kivikasvo
Ikä: 3v
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Hyväntahtoinen ja uskollinen kissa, joka on huumorintajuinen. Iloinen, mutta viekas kolli. Tämän kissan luonteeseen kuuluu eniten kiltteys.
Kivikasvo pitää pennuista ja katselee heitä mielellään. Kivikasvo ei halua näyttää pehmeää puoltaan vaan esittäää (Välillä) olevansa kova. Kuitenkin Kivikasvo on (Melkein) aina hyväntuulinen kolli. Kivikasvoa ei tervitse kahdesti käskeä partioihin sillä tämä tykkää vaeltaa aika kauaskin ja suostuu helposti pitkiin partioihin.
Ulkonäkö: Turkki on musta, harmaat käpälät ja meripihkan väriset silmät.
Kivikasvon lavassa on arpi taistelusta sekä tällä on oikealla puolella silmänsä yläpuolella arpi.
Kivikasvolta puuttuu yksi hammas.

Muuta: Hyvä taistelija ja kiipeilijä, mutta kömpelö saalistaja. Kaikutassun mestari.
Ropettaja: Rosale

Nimi: Taivasaskel
Ikä: 36 kk (3 vuotta)
Sukupuoli: Naaras
Luonne:
Taivasaskel on kärsimätön persoona,joka ei haluaisi aina suostua rauhaan. Hän on uskollinen Soturilain tottelija, eikä voisi harkita muutakaan tapaa elää. Naaras ei suostu olemaan kollien pompottelema, vaan suorastaan sähähtää, jos he pitävät häntä pentuna.
Taivasaskel on taisteluissa raivokas, ja käyttää rutkasti voimaa. Tämän takia hänelle ei jää kovinkaan aikaa käyttää päätään, mikä on sekä hyvä että paha.
Taivasaskel kunnioittaa Klaaninvanhimpia ja pitää heidän tarinoistaan. Pennuistakin hän pitää, mutta hänen mielestään ne osaavat olla joskus hankalia.
Naaraassa on lempeäkin puoli, jonka hän näyttää vain läheisimmille klaanitovereilleen.
Ulkonäkö: Siniharmaa, pitkäkarvainen naaras, jolla on siniset silmät.
Ropettaja: Imalthea (Löydät netistä myös nimillä Mewuuu, Rainflower ja Moonheart)

Nimi: Susiturkki
Sukupuoli: Narttu
Ikä: 3-v
Klaani: Tuuliklaani
Arvo: Soturi
Luonne: Hiljainen ja ystävällinen. Mutta kun tähän narttuun tutustuu paremmin niin huomaa että tämä onkin aikamoinen pölöttäjä. Pitää yksinäisyydestä. Susiturkilla on ihmeellinen kyky lohduttaa muita.
Ulkonäkö: Täysin musta kissa jonka tassun päät ovat lumen valkoiset ja sen hännässä kukee poikittain valkoisia raitoja. Silmät ovat vihreät. Kaksi arpea: Silmän poikki ja kyljessä. Ei ole kertonut vielä kenellekkään mistä on ne saanut. (tämä asia saattaa paljastua ropen mukana)
Rp: Tuuliturkki

Nimi: Kaarnaraita
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 3.v
Luonne: Kärsivällinen ja hyväntahtoinen kissa. Kaarnaraita on tyyni-luonteinen ja pysyy rauhallisena vaikeissakin tilanteissä. Tällä on hyvä kyky kuunnella muita, jolla on sydänsuruja ja muita huolia. Kaarnaraitaan siis kannattaa turvautua.
Ulkonäkö: Valkoinen kissa, jolla on koko selkää peittävä viiru sekä kyljissä on myös raitoja. Tämän silmät ovat meripihkan väriset.
Muuta: Pitää pentujen hoidosta ja saalistuksesta.
Ropettaja: Rosale


Oppilaat

Nimi: Valkotassu
Ikä: 6 ja puoli kuuta
Sukupuoli: Uros
Luonne: Valkotassu on yleensä ystävällinen muita kissoja kohtaan, mutta ei juurikaan pidä toisten klaanien kissoista. Valkotassu on utelias, melko energinen ja innokas oppimaan uusia asioita. Valkotassu pitää harjoituksista ja on aina innokas lähtemään niille. Valkotassu tottelevainen ja tottelee yleensä päällikköä ja muita klaanilaisiaan. Valkotassu on joskus myös hitusen kunnianhimoinen ja ylpeähkökin.
Ulkonäkö: Valkotassulla on vaaleanharmaa, keskipitkä turkki ja kellertävät silmät. Valkotassulla on myös valkoiset tassut.
Muuta: Raitahännän oppilas.
Ropettaja: Kissafani

Nimi: Kaikutassu
Ikä: 6kk
Skp: Naaras
Luonne: Kaikutassu ei ole niitä tyttömäisiä tyttöjä,vaan tuo on enemminkin poikiakin rajumpi kissa (joskus ainakin). Kaikutassu haluaa ehdottomasti tulla mahtavimmaksi soturiksi ja treenaakin siksi juuri nopeutta, voimaa ja tarkkuutta juuri hyppelemällä puissa paljonkin ja viettämällä aikaa hieman vaarallisillakin alueilla. Naaras ei pelkää rynnätä autoja kuhisevalle tielle pelastaakseen jonkun hengen tai tuoreen jäniksen, tuo onkin sitävastoin uhkarohkea ja uskaltaa soittaa suutaan itseäänkin isommille. Kunnioitusta ja uskollisuuttaa tuolta kuitenkin löytyy ja Kaikutassu osaa kyllä pyytää vilpittömästi anteeksi jos sille on tarvetta, turhiahan tuo ei todellakaan nyyhkyttele!
Vaikka Kaikutassu onkin ärhäkkä ja saattaa sanoa temperamenttisesti joskus, on tuo kuitenkin lämminsydäminen ja kiva kissa tuntea. Kaikutassu on myöskin erittäin uskollinen ystävilleen ja on valmis menemään vaikka läpi tulen ja jään heitä auttaakseen. Kaikutassu ei likaisesta turkista välitä tai katkenneesta kynnestä rupea itkemään, vaan kestää ne kuin soturi.
Kumppanin hankinta ei ole tuon tämänhetkisissä tavoitteissa, eikä tuo ole muutenkaan flirttaileva.
Ulkonäkö: Hyvin hoikka,pienikonoinen ja notkea musta, kilpikonna kuvioinen naaras, jolla on tunnusomainen kirjava turkki. Turkki kimaltelee usein auringonvalossa ja jos Kaikutassu siitä huolta pitäisi kunnolla, niin naaraan voisi aina nähdä yhtä kauniina. Kaikutassu on myöskin Tuuliklaanilaisten tapaan vikkelä ja tuolla on kauniit siniset silmät.
Muuta: Kivikasvon oppilas.
Roolija: Frutti


Pennut

Nimi: Hallapentu
Ikä: Kaksi viikkoa
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Pieni ja utelias Hallapentu on kiltti, ja se joskus ei ajattele mitä tekee, ei ole kovin ujo, ei suutu kovin helposti ja rakastaa leikkimistä sisarustensa kanssa!
Ulkonäkö: Hallapentu on muuten kokonaan valkoinen paitsi sen vasen etutassu on musta.  Hallapentu on todella utelias, ja joskus se tutkii vähän vaarallisempia asioita...
Muuta: Hallapennun äidin nimi on Lumikuono ja Hallapennun isän nimi taas on Ruskaturkki.
Ropettaja: Emppu

Nimi: Juovapentu
Ikä: 2 viikkoa
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Urhea ja ystävällinen pieni pentu!
Ulkonäkö: Vaaleanruskea kolli jolla on valkoisia raitoja selässä ja hännässä.
Muuta: Lumikuonon ja Ruskaturkin toinen pentu.
Ropettaja: Emppu

Nimi: Pilkkupentu
Ikä: 2 viikkoa
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Pilkkupentu on hyvin utelias ja nokkela pentu, joka tahtoisi tutkia maailmaa ympärillään. Kolli tosin on vielä niin pieni, ettei saa lähteä emonsa viereltä mihinkään vielä pitkiin aikoihin...
Pilkkupentu on yleensä ensimmäisenä ruokailemassa, ja siskokset tulevat vasta heti tuon perässä. Pilkkupentu on melko itsevarma ja pitää tavallaan itseään sisarustensa "johtajana" :DD Pilkkupennulla myös riittää itsepäisyyttä hieman, mikä tekee pennusta ehkä tulevaisuudessa hitusen vaikeahkonkin oppilaan. Pilkkupennun uteliaisuus ja päättäväisyys asioihin kuitenkin saa tuosta kumminkin varmasti melko hyvän oppilaan tulevaisuudessa.
Ulkonäkö: Hyvin vaaleanruskea kolli, jolla on tummanruskeita laikkuja pitkin turkkiaan. Pilkkupennulla on normaalin muotoinen pää, korvat ja häntä. Pilkkupentu on vielä pieni, mutta suurin sisaruksistaan.
Muuta: Lumikuonon ja Ruskaturkin kolmas pentu.
Ropettaja: Sweety


Kuningattaret

Nimi: Lumikuono
Ikä: 1,5 v
Sukupuoli: Naaras
Luonne: On kiltti, ei ärsyynny helposti. Myös rohkea.
Ulkonäkö: Lumikuono on kokonaan valkoinen, sillä on siniset silmät ja sen tassut ovat pienet ja sirot.
Muuta: Lumikuono on ihastunut Ruskaturkkiin ja tuo synnytti juuri pentuja.

Ropettaja: Emppu


Klaaninvanhimmat