Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jokiklaani

 

Päällikkö

Nimi: Pilvitähti
Ikä: 4 vuotta, elää viidettä elämäänsä
Sukupuoli: Kolli
Luonne: Pilvitähti on hieman itseppäinen ja toisinaan hankala kissa. Temperamenttia löytyy ja tämä on äkkipikainen ja karu,mutta juuri nuo luonteen piirteet tekevätkin Pilvitähdestä loistavan päällikön. Tarkemmin sanottuna Pilvitähti on erittäin hankala kissa,sillä tarkoitetaan että tuo ei todellakaan lankea muiden käskytettäväksi,eikä ole(toisin kuin tyttärensä)lainkaan sinisilmäinen.Pilvitähti on yleensä,joka tilanteessa kuin viilipytty(sillä omalla rujolla tavallaan)ja juuri koskaan ei olla tuon kissan nähty panikoivan tai surevan suuremmin mitään.Tunteitaan Pilvitähti ei ilmaise mitenkään,ei edes iloa.Tuo saattaa kyllä antaa positiivista palautetta ollessaan hyvällä tuulella,joten sitä kannattaa arvostaa!Vaikka se ei ehkä näykkään päälle päin,mutta tämä kolli on kyllä hyvin penturakas ja siksi tuo tykkääkin vierailla usein kuningattarien juttusilla.Mistään flirttailusta ei kyllä ole koskaan kyse,eikä tämä herra muutenkaan ole uuden puolison perässä.Pilvitähti halveksii varmaan klaaneista eniten kotikisuja(tai ainakin hän näyttää sen kaikista selkeimmin)ja tuo onkin jo kyllästynyt hieman klaanien "lepsuuteen",ja on vahvasti sitä mieltä että klaanien aluella liikkuvista kotikisuista pitäisi päästä eroon kerta heitolla.Kaikesta vaikeasta luonteenomaisuudestaan huolimatta Pilvitähti on loistava taktikoija ja se on yleensä,etteipä aina,ollut loistava etu taisteluissa.Pilvitähti on muutenkin taistelutaidoiltaan ihailtu ja juuri hyvän hyökkäyssilmänsä vuoksi tuo valittiinkin varapäälliköksi kauan sitten.Pilvitähti on myöskin tunnettu klaani uskollisuudestaan ja kaihtamattomista keinoistaan noudattaa soturilakia.Siitä on myöskin liikkunut huhuja että joskus tuo olisi rankaissut lakia rikkonutta peräti kuolemantuomiolla.Siitä onko huhussa perää ei ole kuitenkaan selvyyttä,ja vaikka Pilvitähti vaikuttaakin aika epämiellyttävältä kissalta tuntea(siinä on kyllä ihan hyvin perää)niin jos onnistuu pääsemään tuon hyvälle puolelle kissasta saa elinikäisen ja uskollisen ystävän.
Ulkonäkö: Pitkäkarvainen,valkoinen kolli jolla on hiekanruskeat silmät ja arpi toisen silmän päällä. (silmä ei ole kuitenkaan sokea) Pilvitähti on myös isokokoinen ja lihaksikas kissa. Tässä vielä kuva: http://i55.tinypic.com/2r27yoi.jpg
Muuta: Pilvitähdellä on tytär Jokiklaanissa (Höyhenhäntä), joka on tämän "elämän valo."
Ropettaja: Frutti


Varapäällikkö

Nimi: Tiikeriturkki
Ikä: 3 ja puoli ihmisten iässä
Sukupuoli: Uros
Luonne: Huumorintajuinen, mutta helposti suuttuva. Tiikeriturkki on myös huomattavan kohtelias naaraita kohtaan ja pitää erityisesti pennuista/oppilaista.
Ulkonäkö: Hieman punertavanruskea pääväri, jossa on mustia raitoja. Kollin hännänpää on tosin valkoinen. Tällä on tummanvihreät silmät ja kolli on isokokoinen ja lihaksikas.
Muuta: Kova tappelemaan... Toffeetassun mestari.
Ropettaja: Jaxu


Parantaja

Nimi: Laikkuturkki
Ikä: 2w
Sukupuoli: Uros
Luonne: Hiukan äreä, mutta yleensä kiltti. Silloin vähän äreä vain kun on vihainen.
Ulkonäkö: Laikkuturkki (nimensä mukaisesti) on valkoinen kolli, jolla on mustia ja ruskeita laikkuja ympäri turkkia. Laikkuturkilla on siniharmaat silmät.
Muuta: -
Ropettaja: BlackMoon


Soturit

Nimi: Höyhenhäntä
Ikä: Suunnilleen 2 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Kiltti ja herttainen kissa neito. Höyhenhäntä on rohkea ja utelias eikä pelkää tutustua muihin kissoihin. Vihaisena naarasta ei juurikaan näe, mutta jos tämän suututtaa ei selviä naarmuitta. Höyhenhäntä on myöskin hyvin luonto läheinen ja viettääkin suurimman osan ajastaan kukkien keskellä tai joessa uimassa. Naaras kunnioittaa kaikkea elämää ja joskus tuosta on sääli, että kissat ovat lihansyöjiä sillä tämä tuppaa löytämään jokaisesta elollisesta sen "taian". Höyhenhäntä rakastaa kukkia ja lintujen laulua yli kaiken ja onkin sen takia hyvin hiljainen, siis tuolla on hiljainen ja pehmeä ääni, puheseuraa neidistä kyllä yleensä riittä. Höyhenhännällä on myöskin paha taipumus olla joskus hieman sinisilmäinen, mikä voi maksaa takaisin kohtalokkaasti, ja vaikka naaras ei haluaisikaan satuttaa ketään eikä ole muutenkaan mitään taistelu tyyppiä, on tuosta silti vastusta taisteluissa. Höyhenhäntä ihailee kovasti sadetta ja tykkääkin usein istuskella joenrannassa sateessa ihaillen sadepilviä. Vaikka naaras ei siedäkkään aina isänsä (Pilvitähden) keinoja, tuo silti kunnioittaa isäänsä suuresti. Höyhenhäntä myös ihastuu helposti :D
Ulkonäkö: Pitkäturkkinen, kaunis, valkea kissa, jonka turkki kiiltää hopeisena kuunvalossa. Turkki kestää hyvin vettä ja paljastaa kastuessaan naaraan solakkuuden. Turkki on myös pehmeä kuin höyhenet. Silmät ovat vihreät. Kuva Höyhenhännästä:
http://i56.tinypic.com/op37o1.png

Muuta: Jokiklaanin päällikön Pilvitähden tytär. Takiaistassun mestari.
Ropettaja: Frutti

Nimi: Myrskynuoli
Ikä : 2w
Sukupuoli: Uros
Klaani: Jokiklaani
Arvo: soturi
Luonne: Hyvin ystävllinen ja Suuri sydän ei haluaisi koskaan satuttaa ketään paitsi vihollisiaan ei suutu helposti ja ymmärtää toisia
Ulkonäkö: Valkoinen kissa jolla menee oranssi raita kuonosta selkää pitkin hännäntyveen asti. Kristallin siniset silmät ja pitkä turkki, myös hoikka.
Muuta: Myrskynuoli on hiukan heikko mutta hyvin nopea asui joskus kaksijalkojen luonna mutta hänet melkein tapetttiin karkasi eikä enää palunnut.
Ropettaja: BlackMoon

Nimi: Kuplaturkki
Ikä: 4½
Sukupuoli: Naaras
Luonne: Arvaamaton ja ovela naaras jonka tunteilla ei leikitä. Naaraan olotila vaihtelee vähän väliä ja tuo saattaa yllättäen suutahtaa. Hyvä saalistaja ja nopea juoksija.
Ulkonäkö: Vaaleanharmaa turkki jossa on vaaleita ja tummia läiskiä. Silmät ovat vaaleansiniset. Tässä vielä kuva: http://i55.tinypic.com/2sbjvyr.png
Muuta: Yksi kokeneimmista sotureista.
Ropettaja: Täplis

Nimi: Kaislakynsi
Ikä: 4 vuotta
Skp: Kolli
Luonne: Hieman äkkipikainen kolli. Erittäin kiltti naaraille ja kuuntelee päällikköään tarkasti. On uskollinen omalle klaanilleen.
Ulkonäkö: Kuivuneen kaislan värinen kolli kissa, jolla on vihreät silmät ja vaalea nenä. Terävät kynnet ja hampaat.
Ropettaja: Sinitähti

Nimi: Hopealaikku.
Ikä: 1v.
Sukupuoli: Uros/Kolli.
Luonne: Hopealaikku on ketterä ja vahva. Kolli on suorasuinen ja joskus hieman töykeä, ja vaikka on suorapuheinen osaa pistää suunsa kiinni. Suojelee klaania, vaikka hengellään. Haluisi kouluttaa.
Ulkonäkö: Tumma, savun harmaa turkki. Oikean puoleisen silmän ympärillä on hopeinen laikku. Ei kovin pörheä häntä ja muuten solakka vartalo.
Muuta: Haluaisi olla mestari.
Ropettaja: Mewi.

Nimi: Mustahäntä
Ikä: 1½ v.
Skp: Kolli
Luonne: Äkkipikainen, ottaa helposti itseensä loukkaukset, mutta pitää silti arvossa oikeita ystäviään. Rohkea, välillä riidanhaluinen muita klaaneja kohtaan. Soturilain orja, eli noudattaa tauotta sitä. Arvostaa vitsikkyyttä, vaikkakin on hieman äkäinen. Mustahännän luottamus on helppo saada puolelleen kovalla työllä.
Ulkonäkö: Muuten valkoinen kissa mustilla raidoilla ja hännällä, keskipitkäkarvainen, häntä tuuhea, kuvanki voisin sulle antaa, kun sen valmiiksi saisin :DDD
Muuta: -
Ropettaja: ¨Eillu¨


Oppilaat

Nimi: Takiaistassu
Ikä: 8½ kk
Sukupuoli: Uros
Luonne: Olen tempperamenttinen ja oikukas pentu joka haluaa tehdä kaiken oman mielensä mukaan. Vaikka olemuksestani päätellen voisin yhtähyvin olla laiska, mutta päin vastoin. Teen vain kaiken omalla tavallani. Saan yleensä kaikki hermostumaan ja olenkin usein pulassa juuri sen takia. Kuitenkaan juuri kukaan ei voi olla pitkävihainen minulle koska korjaan yleensä aiheuttamani vahingot jotenkin.
Ulkonäkö: Olen hiekan ruskea tiheäkarvainen kissa jolla on hieman tavallista lyhyempi häntä. Tassuni sen siaan ovat taas tavallista isommat, mutta siitä on vain hyötyä. Silmäni ovat meripihkan väriset ja korvieni päissä on pienet ilvesmäiset tupsut. Vaikka minussa on paljon epätavallista, silti olen aika sopusuhtainen kissan pentu. Tässä vielä kuva ulkonäöstäni: http://i51.tinypic.com/2cwtpxw.png
Muuta: On soturikoulutuksensa loppuvaiheessa. Höyhenhännän oppilas.
Ropettaja: Weera

Nimi: Toffeetassu
Ikä: 7 kuuta
Sukupuoli: Uros
Luonne: Ystävällinen omalle klaanille, mutta ei pidä muista klaanikissoista. Rohkea, muttei kunnianhimoinen.
Ulkonäkö: Toffeen värinen turkki ja valkoinen hännänpää.
Muuta: Tiikeriturkin oppilas.
Ropettaja: Toffeetassu


Pennut -


Kuningattaret

Nimi: Lehtikäpälä
Ikä: 2 vuotta
Sukupuoli: Naaras tietty
Luonne: Ystävällinen ja hyvin huolehtivainen, välillä ehkä liiankin.
Ulkonäkö: Pulskahko laikukas kissa jolla on valkoisia, ruskeita ja mustia laikkuja. Silmät ovat ruskeat.
Muuta: Viimeisillään raskaana.
Ropettaja: Minttu


Klaaninvanhimmat -