Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

"Meidän on vietävä sinut klaanimme luo. Sinun on elettävä kanssamme ja kunnioitettava tapojamme. Muussa tapauksessa sinun on palattava Kaksijalkalaan, etkä saa koskaan tulla klaaniin takaisin. Et voi elää tassu kummassakin maailmassa."

 

Hei siellä! Eksyit siis tänne Soturikissojen maailmaan?

Tämä sivusto on siis kokonaan pyhitetty Soturikissoille ja tällä sivustolla roolipelataan Soturikissoilla. Soturikissat ovat siis metsässä eläviä villikissoja, joilla on omat lait ja klaanit.
Innostuin tekemään tämmöiset sivut, koska Soturikissat kirjasarja on todella upea kirjasarja, ja ehkäpä suosikkini. Olen lukenut tähän mennessä ilmestyneet kaikki 4 Soturikissat kirjaa ja ne ovat olleet todella hyviä. Suosittelen muillekin. ;)
Minä siis olen Sweety, tämän paikan ylläpitäjä.

Mutta joo, täällä siis Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani taistelevat riistasta ja reviireistä.
Jokainen luokoon oman hahmonsa itse, eli klaanikissoja ei voi valita tyyliin; "Otan Tulisydämen Myrskyklaanista.." jne :D
Jos et ole lukenut yhtäkään Soturikissat kirjasarjasta, suosittelen ettet liity ropeen. Jos olet lukenut yhdenkin Soturikissat kirjan, olet tervetullut. Mutta kannattaa lukea ainakin 3 kirjaa niin tajuaa enemmän. Mutta joo, päästän sinut nyt tutustumaan Soturikissojen maailmaan.
HUOM: Tapahtumia saa keksiä itse, eikä juonen olisi todellakaan tarkoitus mennä kirjasarjan juonen mukaan! :)

Suosittelen lämpimästi myös tätä sivustoa:
Soturikissat rp